КОСА ЗА УДЪЛЖАВАНЕ ТУК!

Възползвайте се от нашата естествена коса за удължаване. Обадете се на 0892 077 074 и се убедете сами във високото качество на нашите тресите от естествена коса!

130 СМ ШИРИНА, 55 СМ ДЪЛЖИНА, 100 ГРАМА, ДВОЙНА ТРЕСА + 10 КЛИПА САМО ЗА 160ЛВ ЗА ВСИЧКИ ФЕНОВЕ НА НАШАТА FACEBOOK СТРАНИЦА!!!

Нашата коса за удължаване номер 613 - рус, 4 - кестеняв, 2 - тъмно кестеняв

Нашата коса за удължаване номер 613 – рус, 4 – кестеняв, 2 – тъмно кестеняв

С нашата коса за удължаване бъдете с различна прическа всеки ден! Само сега можете да се сдобиете с естествена коса за удължаване с изключително високо качество на достъпна цена!!!
Цената на този комплект е 180 лв., затова не мислете, а натиснете бутона Like и вземете своята отстъпка от 20 лв! Дълга и красива коса само за 160 лв!

номер 8 -тъмно русо, номер 6 - светло кестеняво и номер 4 - кестеняво

номер 8 -тъмно русо, номер 6 – светло кестеняво и номер 4 – кестеняво

Тресите от естествена коса, които предлагаме са направени от 100% естествена човешка коса, което гарантира напълно издържливостта на косата ни както на термална обработка, така и на химическа. Ние напълно гарантираме, че естествената ни коса за удължаване можете без проблем да я изправяте с преси, да я къдрите с маша, да я сушите със сешоар и да я боядисвате и то без да увредите самата коса.
Ние сме дистрибутори на естествена коса от години, през които сме се утвърдили на пазара и сме успели да изградим безупречна репутация за качеството на нашите коси. Сега ние решихме да предоставим възможността на всяка дама и момиче, които ни се доверят, да изпробват нашата естествена коса за удължаване и то на доставни цени. 

Ако сте вече професионалист в слагането на треси от естествена коса и нямате нужда от фризьорска помощ, ако сте решили, че търсите разнообразие на достъпна цена, ако искате качествена коса за удължаване. Доверете се на нашата естествена коса за удължаване.

Нашите треси от естествена коса се преглагат в многообразие от цветове. Разгледайте цветовата ни гама и сме убедете, че ще откриете своя цвят.

Коса за удължаване HairPro - цветова гама

Коса за удължаване HairPro – цветова гама

100% ЕСТЕСТВЕНА КОСА ЗА УДЪЛЖАВАНЕ

 

ЗАДОВОЛЕТЕ НУЖДАТА СИ ДА СТЕ ВИНАГИ КРАСИВА С НАШАТА ЕСТЕСТВЕНА КОСА ЗА УДЪЛЖАВАНЕ!