ИНТЕРЕСНИ СТАТИИ ЗА КОСАТА ЗА УДЪЛЖАВАНЕ!

Възползвайте се от нашата естествена коса за удължаване. Обадете се на 0892 077 074 и се убедете сами във високото качество на нашите тресите от естествена коса!

РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ЕСТЕСТВЕНАТА И ИЗКУСТВЕНАТА КОСА 2

И след като вече сте решили, колко често ще използвате косата си за удължаване, ние ще Ви изтъкнем още няколко разлики между естествената и изкуствената коса. Искаме да споменем като за начало, че и двата вида коса изглеждат и стоят естествено, като обаче говорим за високо качество синтетична коса. В момента на пазара има изключително качествени изкуствени коси и опашки, които изглеждат зашеметяващо добре за цената си. И ето че рано или късно винаги се стига до финансовата страна.

Ако желаете да сте удължена коса само за специален повод или за парти и същевременно не Ви се отделят голямо количесто пари бихме Ви посъветвали да изберете изкуствена коса за удължаване.
Ако трябва да сме честни, изборът Ви ще е труден тъй като трябва да улучите точно Вашия цвят, за да няма разлика.

Естествена коса за удължаване

Естествената коса за удължаване на Тайра Банкс

Недостатъци на изкуствената коса са, че не можете да я третирате както термично, така и химически, тоест не можете да я боядисвате, изправяте, къдрите, сушите, което означа, че както купите това и получавате. Което от друга страна е предимство, тъй като не се поддава на различките атмосферни влияния като вятър и дъжд.

От друга страна естествената коса за удължаване ще се държи точно както Вашата собствена, ще се начупва при по висока влажност, което ще и позволи да изглежда напълно естествено и да не се различава изобщо. Много голямо предимство на естествената коса е, че можете да я третирате както пожелаете – сменяте цвета на коса си, можете да боядисате и удълженията си, къдрева или права коса, когато и както пожелаете. Недостатък на естествената коса за удължаване е обаче по-високата цена, която обаче в последната година значително се понижи поради голямото търсене.

И в крайна сметка изборът е Ваш! Ние само можем да се надяваме да сме Ви били полезни!
Нашият съвет: Заложете на качеството и изберете естествената коса за удължаване!

About the Author

estestvenakosa.com100% естествена коса за удължаване! Удължаване на коса от estestvenakosa.comView all posts by estestvenakosa.com →

Leave a Reply

ЗАДОВОЛЕТЕ НУЖДАТА СИ ДА СТЕ ВИНАГИ КРАСИВА С НАШАТА ЕСТЕСТВЕНА КОСА ЗА УДЪЛЖАВАНЕ!