ИНТЕРЕСНИ СТАТИИ ЗА КОСАТА ЗА УДЪЛЖАВАНЕ!

Възползвайте се от нашата естествена коса за удължаване. Обадете се на 0892 077 074 и се убедете сами във високото качество на нашите тресите от естествена коса!

РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ЕСТЕСТВЕНАТА И ИЗКУСТВЕНАТА КОСА

Може би един от първите въпроси, които си задава всяко момиче след като вече е решило да удължи косата си, е, каква е разликата между естествената и изкуствената коса за удължаване. Ние можем да Ви изтъкнем много причини, поради които естествената коса за удължаване е за предпочитане, но все пак ще се опитаме да бъдем обективни, тъй като и изкуствената коса, но от високо качесто синтетика, си има своите предимства.

Основният въпрос на който трябва да си отговорите, момичета, когато решите да удължавате косата си е, колко често ще използвате косата си за удължаване. Дали желаете всеки ден да сте с удължена коса, само няколко дена в седмицата или само за специални поводи? В зависимост от отговорът на този въпрос ние ще Ви посъветваме дали да си купите естествена коса за удължаване или изкуствена.

Естествена коса за удължаване

Естествена коса за удължаване – изборът на Джей Ло

Ако желаете да използвате косата си за удължаване по-често ще Ви препоръчаме тресите от естествена коса, тъй като при постоянна употреба – третирането със сешоар, преса или маша – цялостта на косъма ще се запази в отлично състояние доста по-дълго време поради простата причина, че е естествена косата, докато изкуствената коса няма да издържи повече от няколко седмици, ако я изправяте или къдрите често. Тресите от естествена коса се държат точно като Вашата собствена коса, когато са подложени на термално или химично третиране, докато изкуствената коса не се поддава или съвсем минимално на каквито и да е процедури.

Затова преди да продължим с останалите разлики между естествената и изкуствената коса за удължаване, помислете си, момичета, добре, дали желаете по-често да сменяте прическите си, да сте разнообразна и различна или по-рядко.
В нашата следваща статия ще Ви разкрием другите предимства и недостатъци на двата вида коса за удължаване.

About the Author

estestvenakosa.com100% естествена коса за удължаване! Удължаване на коса от estestvenakosa.comView all posts by estestvenakosa.com →

Leave a Reply

ЗАДОВОЛЕТЕ НУЖДАТА СИ ДА СТЕ ВИНАГИ КРАСИВА С НАШАТА ЕСТЕСТВЕНА КОСА ЗА УДЪЛЖАВАНЕ!