ИНТЕРЕСНИ СТАТИИ ЗА КОСАТА ЗА УДЪЛЖАВАНЕ!

Възползвайте се от нашата естествена коса за удължаване. Обадете се на 0892 077 074 и се убедете сами във високото качество на нашите тресите от естествена коса!

Удължаване на косата

Всяка жена си мечтае за дълга и гъста коса, но не всяка от нас е надарена с такава. Тук на помощ ни идват удължителите за коса. Но как да изберем правилния вид, след като на пазара има такъв огромен избор?
Методи за удължаване на косата
Да намерите най-добрия метод зависи от бюджета, типа коса и предпочитанията. Ако имате слаба, изтощена и тънка коса, най-подходящият вариант за Вас са клипсите (щипки). Ако косата Ви е по-гъста и къдрава, изберете постоянно поставяне чрез зашиване, капси или кератиновата свръзка.

Удължаване с клипси: това е може би най-разпространеният, евтин, лесен и щадящ начин за удължаване на косата. Можете да поставяте и премахвате клипсите когато пожелаете. Необходими са ви по-малко от 5 минути да поставите/премахнете клипсите.
Удължаване чрез зашиване: при този метод тресата се зашива за косата. След около месец и половина е необходимо да отидете при Вашия фризьор за да повдигне тресата. Този метод може да е малко неудобен, защото косата ще е постоянно с Вас и отначало ще са Ви необходими няколко дена да свикнете.
Кератинова терапия: различното при този метод е, че се използват отделни кичури, а не треса. Използват се специални пистолети с горещо лепило за залепването на кератиновите капсули към косата. Издръжливостта на този метод е около 3-4 месеца.
Удължаване с капси: тук може да изберете между 2 варианта: треса или отделни кичури коса. Имайте в предвид, че когато използвате този метод за удължаване на коса, косата Ви може да се накъса в корена.
Естествена или изкуствена коса
Това е второто нещо, което трябва да обмислите при удължаване на косата. Цената на косата ще варира от качеството, дебелината и дължината. Важно е цветът на удължителите за коса да пасва на Вашия естествен. Също така подбирайте косата и по текстура. Не избирайте твърде блестящи коси, защото са покрити със силикони. Необработената Remy човешка коса е с най-високо качество и съответно най-скъпа. Под Remy hair се има в предвид, че космите е подредена в една посока. Корените са от едната страна, а връхчетата от другата. Така косата се запазва здрава, не може да се заплете и е приятна на допир. Ако се спрете на естествена коса, може да изберете между европейска, индийска и китайска. Европейската се характеризира с тънък до среден косъм, индийската със среден, а китайската с дебел. Изкуствената коса е значително по-евтина, но не може да я третирате както естествената. Заплита се по-често, не е издръжлива на топлинна обработка.
Поддръжка на удължената коса
Тя изисква малко повече време и грижи отколкото вашата коса. Разресвайте я често и нанасяйте подхранващи маски. При миене използвайте хидратиращ шампоан и разресвайте с гребен с широки зъбци. Може да изправяте, къдрите удължителите също както го правите и с вашата собствена коса. Препоръчително е и използването на кристали за коса.

About the Author

estestvenakosa.com100% естествена коса за удължаване! Удължаване на коса от estestvenakosa.comView all posts by estestvenakosa.com →

Leave a Reply

ЗАДОВОЛЕТЕ НУЖДАТА СИ ДА СТЕ ВИНАГИ КРАСИВА С НАШАТА ЕСТЕСТВЕНА КОСА ЗА УДЪЛЖАВАНЕ!