ИНТЕРЕСНИ СТАТИИ ЗА КОСАТА ЗА УДЪЛЖАВАНЕ!

Възползвайте се от нашата естествена коса за удължаване. Обадете се на 0892 077 074 и се убедете сами във високото качество на нашите тресите от естествена коса!

МОДЕРНИ ПРЕЗ ЕСЕН-ЗИМА 2014/2015

Есента вече е тук и е време да Ви покажем тенденциите при прическите, които са модерни през есен-зима 2014/2015. И този сезон има доста нови идеи, както и прически, доказали се през изминалите години. Разнообразието е огромно, а на каква прическа ще заложите зависи само от Вас.

Най-актуалните цветове този сезон са тъмните и наситени: черно, червено, шоколад.. каквото изберете.

Късите прически, които са модерни през есен- зима 2014/2015, са карето, боб и прическите в момчешки стил, като за тях е характерна асиметрията. Тук тенденциите са тези прически да се комбинират с бретон: гъст, на черта, на една страна – всеки сам решава, но е задължителен.

Тенденциите при средните коси, които са модерни през есен-зима 2014/2015, са както винаги свободно пуснатата, падаща на раменете коса. От 2013-та насам този тип лежерни прически се превърнаха в тотален хит. А и, признайте си, сутрин много често нямаме време да си правим сложни прически и това е приемливо решение. Докато миналите години пътят на една страна беше хит, този сезон актуален ще е пътят по средата.Друга тенденция, която честно казано не разбираме, са прическите с така наречения мокър ефект.

Може би най-актуалната тенденция този сезон е гъстият и плътен бретон с овална линия, който пада точно над веждите.Тази прическа не е за всеки, така че се посъветвайте с коафьора си. Модерни са обемните прически, прическите на пластове, както и филираните краища.

Сред модните тенденции се очертава и една класика в жанра – кокът, която ще продължава да бъде актуален и през  следващите сезони. Хубавото тук е, че може да заложите както на класическия стегнат кок, така и на небрежния. За дългокосите красавици най-подходящи прически са плитките и опашките. Може да Ви се струват банални, но ще са винаги актуални. Може да ги разчупите с някоя по-интересна плитка или готин аксесоар. Ако Ви липсва вдъхновение, разровете се в Интернет и ще намерите безброй идеи. Модерните прически за есен-зима 2014/2015 са доста разнообразни и Ви позволяват чести експерименти. Дерзайте!

 

About the Author

estestvenakosa.com100% естествена коса за удължаване! Удължаване на коса от estestvenakosa.comView all posts by estestvenakosa.com →

Leave a Reply

ЗАДОВОЛЕТЕ НУЖДАТА СИ ДА СТЕ ВИНАГИ КРАСИВА С НАШАТА ЕСТЕСТВЕНА КОСА ЗА УДЪЛЖАВАНЕ!