ИНТЕРЕСНИ СТАТИИ ЗА КОСАТА ЗА УДЪЛЖАВАНЕ!

Възползвайте се от нашата естествена коса за удължаване. Обадете се на 0892 077 074 и се убедете сами във високото качество на нашите тресите от естествена коса!

ГРИЖИ ЗА ЕСТЕСТВЕНАТА КОСА ПРЕЗ ЛЯТОТО

Лято е – сезонът на късите дрешки, модерните прически и бляскавите аксесоари. Всяка дама се стреми да изглежда зашеметяващо – с дълга, гъста и обемна коса, за да може да привлича мъжките погледи мигновено. И за да не чака с месеци, години косата й да достигне мечтаната дължина – косата за удължаване е насреща. А както знаем между естествената и изкуствената коса за удължаване – естествената е много по-качествена и издържа много по-дълго време.

ЕСТЕСТВЕНА КОСА ЗА УДЪЛЖАВАНЕ

ЕСТЕСТВЕНА КОСА ЗА УДЪЛЖАВАНЕ

Но освен да притежаваме страхотния аксесоар, е необходимо да полагаме доста грижи, за да го запазим, а през лятото е още по-важно да се грижим за косата за удължаване. Летните горещини и жеги оказват влияние на собствената ни коса, а какво остава за естествената коса за удължаване. Затова е много важно да се погрижим за косата. Тресите няма корени, от където да се хранят и следователно косъмът не се омазнява както този на вашата собствена коса. Затова е добре постоянно да подхранваме естествената коса за удължаване с козметика за коса.

Изпепеляващото слънце, морсаката вода и най-вече хлорираната вода в басейните изсушават и изтощават косата. Затова е добре да се грижим за хидратацията като използваме продукти със слънчева защита. Най-лесно е да се доверим на спрей хидратантите, които лесно се носят дори на плажа. Така ще предпазите както собствената си коса, така и естествената коса за удължаване. А за да ви е по-удобно и да сте модерна и през този сезон, най-добре сплетете косата си или я приберете в небрежен кок – лесно и секси ще запазите косата за удължаване!

Когато се изкъпем е добре да подсушим напълно мократа коса, след което да я разрешим внимателно. По този начин няма да накъсаме краищата, а естествената коса за удължаване ще изглежда свежа и бляскава – не суха и изтощена.

Поддръжката на косата за удължаване не струва чак толкова много, а правилните грижи ще я съхранят здрава, свежа и блестяща за по-дълго време, като ние ще може напълно да и се насладим!

About the Author

estestvenakosa.com100% естествена коса за удължаване! Удължаване на коса от estestvenakosa.comView all posts by estestvenakosa.com →

Leave a Reply

ЗАДОВОЛЕТЕ НУЖДАТА СИ ДА СТЕ ВИНАГИ КРАСИВА С НАШАТА ЕСТЕСТВЕНА КОСА ЗА УДЪЛЖАВАНЕ!