ИНТЕРЕСНИ СТАТИИ ЗА КОСАТА ЗА УДЪЛЖАВАНЕ!

Възползвайте се от нашата естествена коса за удължаване. Обадете се на 0892 077 074 и се убедете сами във високото качество на нашите тресите от естествена коса!

КАК ДА СЕ ГРИЖИМ ЗА ЕСТЕСТВЕНАТА КОСА

Когато вече сме решили, че най-добрият аксесоар, който можем да притежаваме, е косата за удължаване и вече сме се сдобили с това скъпоценно съкровище, тогава идват и многото въпроси: как да я поддържаме, как да се грижим за естествената коса за удължаване, така че да я съхраним възможно най-дълго? Ние ще се опитаме да Ви помогнем, като Ви дадем няколко препоръки, които да удължат живота на вашия страхотен аксесоар – естествената коса за удължаване.

КОСА ЗА УДЪЛЖАВАНЕ

КОСА ЗА УДЪЛЖАВАНЕ

Както знаем има голяма разлика между естествената и изкуствената коса за удължаване, следователно има и разлика в поддръжката. Като цяло естествената коса за удължаване изисква грижите, които полагате и за собствената си коса. Сега нека обърнем внимание и на детайлите:

Препоръчително е естествената коса за удължаване да се мие не повече от 2 пъти седмично, за да не се изтощи сравнително бързо.

Другото важно нещо, на което трябва да обърнем внимание, е когато мием естествената коса за удължаване е, това да се случва в посока от горе на долу, тоест от началото на тресата към върха на косъма, за да не се уврежда и накъсва косата.

Тресите няма от къде да се хранят и следователно косъмът не се омазнява както този на вашата собствена коса. Затова е добре постоянно да подхранваме естествената коса за удължаване с козметика за коса, като най-добре е да използваме подхранваща маска и балсам за коса.

Много важно е да запомним, че когато косата е мокра не се препоръчва да я стискате, защото така най-лесно се накъсва косъма. Затова най-доброто решение е да използвайте кърпа, за да подсушите. Ако все пак решите да не се съобразявате с това, защото бързате например за някъде и нямате много време, да изчакате вашето съкровище да изсъхне, то тогава е добре да се поставят кристали, които предотвратяват изгарянето, а и предотвратяват цъфтенето на косата. Но докато косата Ви е мокра НЕ използвайте преса в никакъв случай!!!

Естествената коса за удължаване позволява къдренето и изправянето с маша и преса. Но е добре да знаем, че преди да изправим или накъдрим гривата си, е добре да поставим кристали, които ще предпазят от увреждане.

ЧЕТКА ОТ 100% ЕСТЕСТВЕН КОСЪМ

ЧЕТКА ОТ 100% ЕСТЕСТВЕН КОСЪМ

Естествената коса, както и Вашата собствена, изисква да се разресва по 2-3 пъти на ден. Само че тук различното е, че се използва специална четка от естествен косъм, за да е косата Ви копринено гладка и неотразима.

Когато спите с коса за удължаване е препоръчително да я сплетете на плитка или да я вържете на опашка, за да не се заплете и да не се налага после да дърпате с четката. Когато приберете косата, на сутринта тя лесно ще се разреши.

На всеки 2-3 месеца косата за удължаване трябва да се подкъсява, защото цъфти, също като вашата. А цъфналите краища определено не са секси!

Добре е да запомним, че косата за удължаване е страхотен аксесоар, който ще ни върши работа за дълго време, ако знаем как да се грижим и да го поддържаме. “Държим” в нашите ръце красотата, затова е добре да знаем какво да направим, за да сме зашеметяващи и неотразими за по-дълго.

About the Author

estestvenakosa.com100% естествена коса за удължаване! Удължаване на коса от estestvenakosa.comView all posts by estestvenakosa.com →

Leave a Reply

ЗАДОВОЛЕТЕ НУЖДАТА СИ ДА СТЕ ВИНАГИ КРАСИВА С НАШАТА ЕСТЕСТВЕНА КОСА ЗА УДЪЛЖАВАНЕ!