ИНТЕРЕСНИ СТАТИИ ЗА КОСАТА ЗА УДЪЛЖАВАНЕ!

Възползвайте се от нашата естествена коса за удължаване. Обадете се на 0892 077 074 и се убедете сами във високото качество на нашите тресите от естествена коса!

ГРИЖА ЗА УДЪЛЖЕНАТА КОСА ЧАСТ 3

Косата за удължаване изисква грижи, както се грижим за нашата собствена коса, за да изглежда по-красива, така и на естествената коса за удължаване трябва да обърнем необходимото внимание.
Както споменахме грижите за удължената коса не отнемат толкова много време, просто трябва да отделим нужното търпение и естествено да знаем от какво точно се нуждае нашата коса за удължаване.
Вече разгледахме два много важни аспекта свързани с грижата за удължената коса, сега ще обърнем внимание и на продуктите, с които можем и е препоръчително да третираме нашата естествена коса за удължаване.
Употребата на продукти, специално разработени за поддръжка на удължената коса, е препоръчително, за да можете да се наслаждавате на естествената Ви коса за удължаване по-дълго време. Козметиката за удължената коса може да е малко по-скъпа, но щом сте се решили на крачката – удължаване на косата – трябва да се погрижите и да има желаният от Вас ефект. На българския пазар най-често се препоръчва употребата на шампоани и балсами от серията Hairaisers, продукти специално за удължена коса. Козметиката е разработена за поддръжка и възстановяване на естествения вид на косата за удължаване.

Ева Лонгодия с удължена коса

Ева Лонгодия с удължена коса

В момента обаче има и още много продукти, като маски и кристали, които е желателно да използвате при грижата си за удължената Ви коса. След измиване, докато косата е още влажна, се препоръчва нанасянето на кристали, които освен че допълнително подхранват косата за удължаване, но и предотвратяват заплитания и я предпазват допълнително от външните условия.
Необходимо е да се поставят и маски със силикон, като в момента все повече навлизат и други продукти за коса със силикон. Козметика на тази основа позволяват на естестевната коса за удължаване по-дълго време да запази блясъка си, да не се изсушава и да изглежда по-добре.
Запомнете, че ако косата Ви има от къде да се подхванва, то косата Ви за удължаване няма, така че се погрижете да се сдобие с всичко необходимо, за да изглежда и удължената коса красива като Вашата.

About the Author

estestvenakosa.com100% естествена коса за удължаване! Удължаване на коса от estestvenakosa.comView all posts by estestvenakosa.com →

Leave a Reply

ЗАДОВОЛЕТЕ НУЖДАТА СИ ДА СТЕ ВИНАГИ КРАСИВА С НАШАТА ЕСТЕСТВЕНА КОСА ЗА УДЪЛЖАВАНЕ!