ИНТЕРЕСНИ СТАТИИ ЗА КОСАТА ЗА УДЪЛЖАВАНЕ!

Възползвайте се от нашата естествена коса за удължаване. Обадете се на 0892 077 074 и се убедете сами във високото качество на нашите тресите от естествена коса!

ГРИЖА ЗА УДЪЛЖЕНАТА КОСА ЧАСТ 2

Веднъж закупили коса за удължаване е необходимо да започнете да полагате грижи за нея. И ако трябва да сме напълно честни грижите за удължената Ви коса не отнемат толкова много време, колкото ще Ви отнеме четенето на хилядите статии на тема ” Как да се грижим за естествената си коса за удължаване?”. Но трябва да сте наясно кои точно са правилните стъпки за поддръжката на удължената Ви коса, за да можете да й се радвате възможно най-дълго.
Именно това е и нашата цел – не да Ви губим времето в търсене на статии за разресването на естествената коса за удължаване, какви ежедневни грижи трябва да полагаме за удължената коса, каква точно е технологията за измиване и още много въпроси, които си задавате. Ние в няколко поредни статии ще разгледаме всеки един аспект от грижата за естествената коса за удължаване, за да Ви спестим време в търсене на нужната Ви информация.
Темата сега ще е измиването на Вашата естествена коса за удължаване!

J.Lo

J.Lo

1. Преди да измиете косата за удължаване задължително трябва първо да я разрешете. Сресването на естествената коса за удължаване се извършва точно както описахме в предната статия за гружа за удължената коса.
2. Измиването на косата за удължаване не извършва в зависимост от технологията за удължаване на коса на различни периоди. При метода клип – ин не се препоръчва естествената коса да се мие повече от 1-2 пъти месечно в зависимост от честотата на употребата й, а при постоянните методи за закрепване на естествената коса е нормално, косата да се измива 1-2 пъти седмично.
3. Измиването на коса се извършва с хладка вода.
4. Докато миете косата си, е задължително да избягвате груби, силни и/или кръгови движения, търкане, тъй като естествената коса за удължаване се заплита и уврежда.
5. Шампоанът и балсамът се нанасят по протежениято на косъма, като ако сте с постоянно прикрепена коса за удължаване се внимава при нанасянето им в корените.
6. Косата за удължаване се изплаква обилно с вода, за да се измият всички продукти, които сте нанесли.
7. Подсушавате леко с кърпа / без резки и груби движения/ и можете пожелание да я изсушите със сешоар , но задължително с топъл въздух, а не горещ.

За препоръчителните продукти, които да използвате при къпането на косата за удължаване ще Ви разкажем в следващата ни статия!

About the Author

estestvenakosa.com100% естествена коса за удължаване! Удължаване на коса от estestvenakosa.comView all posts by estestvenakosa.com →

Leave a Reply

ЗАДОВОЛЕТЕ НУЖДАТА СИ ДА СТЕ ВИНАГИ КРАСИВА С НАШАТА ЕСТЕСТВЕНА КОСА ЗА УДЪЛЖАВАНЕ!