ИНТЕРЕСНИ СТАТИИ ЗА КОСАТА ЗА УДЪЛЖАВАНЕ!

Възползвайте се от нашата естествена коса за удължаване. Обадете се на 0892 077 074 и се убедете сами във високото качество на нашите тресите от естествена коса!

ГРИЖА ЗА УДЪЛЖЕНАТА КОСА ЧАСТ 1

И вече сте се сдобили с естествена коса за удължаване. А сега какво? Сега е моментът, в който трябва добре да се информирате за необходимите грижи, които трябва да полагате за Вашата естествена коса за удължаване. Защото удължената коса се нуждае от ежедневни грижи както и Вашата собствена коса.
Не се стряскайте, когато чуете или прочетете ежедневни грижи за удължената Ви коса не означава, че трябва с часове да стоите пред огледалото и да се разресвате или постоянно да забърквате маски за коса, просто е необходимо да спазвате няколко прости правила за удължената коса.
Ще започнем поредицата от статии за грижа за удължената коса с няколко съвета за ежедневната грижа за естествената Ви коса за удължаване. При различните методи за удължаване на коса се изисква различен вид поддръжка на удължената коса, но със сигурност има няколко основни правила, които трябва да спазвате при грижата за удължената коса.
Ако сте решили да се доверите на най-безобидния метод за удължаване на коса – клип-ин технологията, тогава Вие можете да сваляте и слагате естествената си коса за удължаването, когато пожелаете, но все пак ще се налага да я сресвате.

Джей Ло винаги с естествена коса за удължаване

Джей Ло винаги с естествена коса за удължаване

1. Сресването на удължената коса винаги започва от краищата и с всяко следващо сресване минавате по-нагоре към скалпа или началото на тресата от естествена коса. Сресването при клип-ин технологията се препоръчва да се извършва, когато тресата е свалена, за да се избегне допълнително заплитане между удължената и Вашата коса.
2. За по-качествено разресване и за да удължите живота на естествената си коса за удължаване се препоръчва да си купите четка от естествен косъм, която помага изключително много да разрешите всяко едно заплитане в удължената Ви косата, ако има такива и същевременно успява да я полира и заглажда.
3. Когато решите да оформяте прическа с косата си за удължаване е препоръчително да оформите първо удължената коса, след което Вашата и най-накрая да прикрепите тресите от естествена коса за удължаване.
4. Когато сте избрали един от постоянните методи за удължаване на коса не забравяйте, че докато спите е почти задължително да си сплитате косата на рехава плитка, за да избегнете заплитания.
5. На сутринта се препоръчва, след като си пуснете косата да я оправите внимателно с пръсти или четка от естествен косъм.
6. При постоянните методи за удължаване никога не сресвайте скалпа или удължената коса, която е близо до скалпа и/или до закрепените точки, тъй като можете да се окажете без някои кичур от удължената Ви коса.
7. При всички методи обаче когато удължената Ви коса е поставена се препоръчва да стои лека сплетена, когато си стоите вкъщи, при физическа активност и при всички случаи, когато не я “използвате” до момента, преди да решите да я оформите в желаната от Вас прическа.
Няколко съвета от нас за Вас и Вашата удължена коса, за да можете да й се радвате възможно най-дълго време. И дори не си и помисляйте, че вендъж закрепената /перманентно или временно/ естествена коса за удължаване не изисква поддръжка.

About the Author

estestvenakosa.com100% естествена коса за удължаване! Удължаване на коса от estestvenakosa.comView all posts by estestvenakosa.com →

Leave a Reply

ЗАДОВОЛЕТЕ НУЖДАТА СИ ДА СТЕ ВИНАГИ КРАСИВА С НАШАТА ЕСТЕСТВЕНА КОСА ЗА УДЪЛЖАВАНЕ!