ИНТЕРЕСНИ СТАТИИ ЗА КОСАТА ЗА УДЪЛЖАВАНЕ!

Възползвайте се от нашата естествена коса за удължаване. Обадете се на 0892 077 074 и се убедете сами във високото качество на нашите тресите от естествена коса!

ЕСТЕСТВЕНАТА КОСА ЗА УДЪЛЖАВАНЕ И ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Процедура като удължаването на коса и самото решение, че искате да си купите естествена коса за удължаване, са свързани с множество въпроси, които всяка една жена и девойка си задава.
Тук можете да отправяте запитвания относно естествената коса за удължаване, а ние ще се погрижим да Ви отговорим мигновено и правилно.
И нека започнем ние с отговорите на някои от най-честите въпроси, които със сигурност си задавате относно косата за удължаване.

Колко дълга треса от естствена коса мога да си сложа?
Естествено че щом сте решили да удължавате коса си, желаете естествената коса, която ще сложите, да е възможно по-дълга. Трябва обаче да се съобразите с няколко важни фактори преди да преминете към купуването на треса от естествена коса. Първо, колкото и да ни се иска коса до кръста – най-добрата дължина, когато говорим за треси от естествена коса е 50-55 см. Защо? Защото на косите за удължаване с дължина над 60-65-70 см им е отнело около 8-10 години да достигнат тази дължина, което означава, че краищата на косата не са качествени и самата коса вече е прекалено изтощена и често без блясък.

Естествена коса за удължаване

Естествена коса за удължаване

Второ, ако косата за удължаване е прекалено дълга, това ще доведе до увреждане на Вашата собствена коса, тъй като не забравяйте, че естествената коса за удължаване дабавя допълнителна тежест към скалпа Ви. При дължина над 65 см може както да се стигне до накъсване на голяма част от косата Ви и то от корена, така и до много чести главоболия.

Как да избера подходящия за мен цвят?
При естествената коса за удължаване да се избере подходящият цвят не е от огромно значение. Особено ако се боядисвате – нюансите на всяка една марка боя или къна са толкова специфични, че понякога е невъзможно да откриете Вашия цвят. Но все пак това е естествена коса. Важното в случая е по-скоро да изберете най-близкият до Вашия, а боядисването после не е проблем! Веднъж боядисана естествената Ви коса за удължаване със сигурност ще задържи цветът си по-дълъг период отколкото Вашата собствена, затова не е необходимо всеки път, когато Вие се боядисвате, да третирате и нея.
Мога ли да връзвам косата си за удължаване на опашка?
Естествено, че можете и дори не изисква особени усилия особено ако сте с треси от естествена коса. Когато естествената Ви коса е разкроена на треси, можете лесно просто да ги преместите малко по-нагоре, така че да Ви е удобно да прихванете косата Ви на опашка. Не забравяйте, обаче че естествената коса е да се носи пусната и от ластиците ще се накъса бързо – все пак вече има специално за Вас, момичета, опашки за коса. Възползвайте се!
Очакваме Вашите въпроси като коментари под тази статия! Не се колебайте! Питайте!

About the Author

estestvenakosa.com100% естествена коса за удължаване! Удължаване на коса от estestvenakosa.comView all posts by estestvenakosa.com →

Leave a Reply

ЗАДОВОЛЕТЕ НУЖДАТА СИ ДА СТЕ ВИНАГИ КРАСИВА С НАШАТА ЕСТЕСТВЕНА КОСА ЗА УДЪЛЖАВАНЕ!